Wednesday, August 12, 2015

Справжнє обличчя ліберастів: Лещенко пропонує депортувати до Росії спікера “Правого сектора”


23 липня 2015 р.

Дуже часто прозахідні ліберасти виступають союзником імперських інтересів Москви.

Не став винятком і сумновідомий ліберальний екстреміст, депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко.

В ефірі радіо “Свобода” Лещенко заявив, що українські спецслужби мали би погрожувати речнику ПС Артему Скоропадському з метою змусити його відмовитися від опозиційних поглядів.

Річ у тім, що Артему Скоропадському ще досі не надали українського громадянства, тож теоретично режим Порошенка дійсно може депортувати Скоропадського до Росії.

При цьому цілком зрозуміло, що депортація до Росії людини, пов'язаної з “Правим сектором”, означатиме її автоматичний арешт і тривалий термін ув'язнення.

Загалом, заява Лещенка на тлі сьогоднішньої ситуації в країні є чимось більшим, аніж простою балаканиною агресивного лібераста.

Сьогодні на боці України у складі добровольчих формувань воює значне число громадян Росії. Переважно це російські націоналісти, або ж люди, які дотримуються антипутінських поглядів з інших причин. Нинішня влада не поспішає надавати їм громадянство, хоч, коли мова заходить про всяких там абромавічусів, саакашвілі чи гайдар, вона надає громадянство миттєво.

Командири добровольчих підрозділів говорять, що ситуація з наданням громадянства їхнім бійцям доволі критична. Ба більша, збоку влади навіть лунають погрози віддати борців за Україну у лапи путінського режиму. Так, наприклад, 8 бійців добровольчого батальйону “ОУН” також на межі депортації за межі країни — повідомляє комбат Микола Коханівський.

“Ці люди, починаючи з Майдану, й до тепер борються за Вільну Україну, а Україна їм "віддячує" погрозами видачі до рук тиранів. Хочу як комбат додати й свій голос до звернення Артема Скоропадського на захист патріотів України, які є представниками інших народів, але ділом довели свою любов до України” — додає Коханівський.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.