Saturday, September 3, 2022

Блогерка Вишемірська, яку українці врятували з обстріляного пологового будинку у Маріуполі, тепер працює на російську пропаганду

https://censor.net/ua/news/3364920/blogerka_vyshemirska_yaku_ukrayintsi_vryatuvaly_z_obstrilyanogo_pologovogo_budynku_u_mariupoli_teper
 
3 вересня 2022 р.
 
Блогерка та модель Маріанна Вишемірська, яку ЗСУ під час вагітності врятували з обстріляного пологового будинку у Маріуполі, долучається до російської пропаганди.
 
Про це повідомив радник мера Петро Андрющенко, інформує Цензор.НЕТ.
 
"Вчора всі прозріли, що МраZота Мар’яна Вишемірська, та сама з фото біля розбомбленого пологового будинку, долучається до пропаганди. З ілюстрацією кульок аквафрешу з першого вересня в Маріуполі.
 
Однак, це лише квіточки. Нещодавно вона майже єдина, хто була допущена росіянами в Оленівку. В колонію. Де тримають наших Героїв. Аби зробити репортаж-пропаганду з одним з наших.  Якщо є пекло на землі, то саме такі "громадяни України" заслуговують на нього", - наголосив він.
 
Нагадаємо, у березні 2022 року фотографії вагітної Маріанни Вишемірської, яка отримала поранення від російського ракетного удару по пологовому будинку Маріуполя, облетіли весь світ. Водночас росЗМІ заявляли, що ці кадри є постановкою за участю моделі. Згодом вона почала давати інтерв’ю ворожим пропагандистам, у яких виправдовувала атаку на пологовий будинок у Маріуполі тим, що у сусідньому корпусі лікарні, нібито, перебували українські військові.
 
При авіабомбардуванні пологового будинку та лікарні загинули троє людей - двоє дорослих та дитина. 17 людей було поранено. Серед постраждалих діти, жінки-пацієнтки та лікарі. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.