Friday, September 30, 2022

На українку з дитиною напали в Ірландії. Дівчинка отримала 74 ножові поранення

https://censor.net/ua/news/3370667/na_ukrayinku_z_dytynoyu_napaly_v_irlandiyi_divchynka_otrymala_74_nojovi_poranennya
 
30 вересня 2022 р.
 
В ірландському місті Клеркасл скоєно напад на 8-річну українську дівчинку, якій завдали понад 70 ножових поранень у місці проживання для біженців.
 
Про це Цензор.НЕТ повідомляє з посиланням на Європейську правду.
 
Поранених матір та доньку знайшли у помешканні, де проживають українські біженці у Клеркаслі.
 
Мешканці будинку почули шум і намагалися потрапити до кімнати, але не змогли цього зробити. Один з чоловіків вийшов на вулицю і подивився у вікно, через яке побачив важко поранену дитину.
 
Пізніше стало відомо, що дівчинка отримала 74 ножових поранення. Вона перебуває в лікарні міста Лімерик у критичному стані. У вівторок ввечері дитині була проведена невідкладна операція в, її стан оцінюється як важкий, але стабільний.
 
Мати дівчинки, яку було знайдено непритомною на місці події, залишається у важкому стані в тій же лікарні, але очікується, що вона виживе.
 
Повідомляється, що поліція вже встановила особу підозрюваного, але жодних арештів не проводилося. Мешканці будинку, в тому числі кілька дітей, були переведені до іншого житла.
 
В рамках розслідування поліцейські встановили пересування матері та дитини протягом 48 годин, що передували нападу. Поліція також намагається відстежити, з ким вони могли спілкуватися.
 
Відомо, що кілька тижнів тому дівчинка почала відвідувати місцеву початкову школу. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.