Monday, March 21, 2022

У Маріуполі кількість жертв серед мирного населення перевищила 3000 – полк "Азов"

https://censor.net/ua/news/3327393/u_mariupoli_kilkist_jertv_sered_myrnogo_naselennya_perevyschyla_3000_polk_azov
 
21 березня 2022 р.
 
У Маріуполі кількість жертв серед мирного населення щоденно зростає і станом на 21 березня становить більше 3-х тисяч осіб.
 
Як інформує Цензор.НЕТ, про це заявив командир полку "Азов" майор Денис Прокопенко у коментарі CNN про ситуацію в Маріуполі, повідомляє у Телеграмі полк "Азов".
 
"Кількість жертв серед мирного населення зростає щоденно, наразі становить більш ніж три тисячі - але ніхто не може сказати точну кількість загиблих, бо людей хоронять у братських могилах, без імен. Багато тіл лишаються на вулицях без поховання. Деякі люди залишаються під завалами, похоронені заживо", - розповів він.
 
За словами Прокопенка, українська армія намагається допомагати мирним мешканцям водою та харчами, але цього недостатньо. У Маріуполі для людей немає безпечних місць, ракети ворога б'ють по будинках, "вбиваючи людей у своїх ліжках".
 
"Люди готують їжу на вулиці, ризикуючи своїм життям, під постійними обстрілами артилерії та під авіабомбами. Температура на вулиці -5 градусів за Цельсієм", - додав командир полку "Азов". 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.