Thursday, March 31, 2022

"У нас тоталитарный режим! Мы все поедем на 15 лет. Мы страна-изгой, мы Северная Корея": Учні "здали" вчительку в російській Пензі, яка розповідала правду про війну РФ проти України

https://censor.net/ua/video_news/3330351/u_nas_totalytarnyi_rejym_m_vse_poedem_na_15_let_m_stranayzgoyi_uchni_zdaly_vchytelku_v_rosiyiskiyi_penzi
 
31 березня 2022 р.
 
У пензенській школі учні записали на телефон та передали до поліції висловлювання вчительки англійської мови про війну в Україні.
 
Про це повідомляє Цензор.НЕТ
                                           
Історія сталася 18 березня. Дві дівчинки запитали 55-річну вчительку, як так вийшло, що вони тепер не можуть поїхати на змагання з плавання та карате до Європи. Викладачка пояснила перед класом, що вона думає про антиросійські санкції та бойові дії в Україні.
 
Хтось із школярів записав промову та відправив до МВС РФ. Тепер вчителька під слідством. Проти педагога порушили справу за статтею про дискредитацію Збройних сил РФ. 
 
Пензенські учні "здали" єдину здравомислячу вчительку в школі, її загрожує 10 років ув'язнення Таке підростаюче покоління в Росії: "тук-тук-тук".

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.