Wednesday, March 30, 2022

Киянин з двадцятьма молодиками з автоматами приїхав "рятувати" дружину від поліції. Тепер він може сісти довічно

https://censor.net/ua/photo_news/3329774/kyyanyn_z_dvadtsyatma_molodykamy_z_avtomatamy_pryyihav_ryatuvaty_drujynu_vid_politsiyi_teper_vin_moje
 
30 березня 2022 р.
 
Поліцейські зупинили автомобіль, за кермом якого була жінка. Під час перевірки документів вони виявили, що папери можуть бути підробленими. І тоді жінка покликала на допомогу чоловіка, а той приїхав з "групою підтримки".
 
Про це повідомляє Київська міська прокуратура, інформує Цензор.НЕТ.
 
"Співробітники столичного управління патрульної поліції під час несення служби зупинили автомобіль Audi Q7, за кермом якого перебувала 52-річна жінка. Під час перевірки документів на автомобіль поліцейські виявили ознаки підроблення. Надалі за дзвінком жінки на місце події прибув її чоловік у супроводі двох десятків невстановлених осіб, озброєних автоматами", - йдеться у повідомленні.
 
Незнайомці змогли роззброїти поліцейських.
 
Слідічі розшукали та затримали чоловіка. Йому повідомили про підозру в посяганні на життя працівника правоохоронного органу, вчиненні опору працівникові правоохоронного органу та втручанні в діяльність працівника правоохоронного органу (ст. 348, ст. 342, ст. 343 КК України). Покарання за посягання на життя правоохоронця - позбавлення свободи на термін від 9 до 15 років або ж довічно.
 
Зараз вирішують питання про обрання чоловікові запобіжного заходу. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.