Tuesday, March 29, 2022

Знищений склад ракетно-артилерійського озброєння рашистів у Білгородській області РФ

https://censor.net/ua/news/3329663/znyschenyyi_sklad_raketnoartyleriyiskogo_ozbroyennya_rashystiv_u_bilgorodskiyi_oblasti_rf_butusov_videofotoreportaj
 
29 березня 2022 р.
 
Головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов оприлюднив інформацію про те,що українські воїни нанесли вогневий удар по складу ракетно-артилерійського озброєння на території РФ.
 
Про це він написав у фейсбуці.
 
"ЗСУ нанесли точний удар ракетою Точка-У по складу ракетно-артилерійського озброєння ЗС РФ у селищі Октябрьское під Белгородом. З цих складів Росія постачає боєприпаси для вбивства українців. Судячи з вибуху та віддаленості складу 19-та ракетна бригада ЗСУ проводять ефективні перемовини про демілітаризацію та денацифікацію Росіі. Ось такий формат перемовин Україна підтримує одноголосно. Українці відведуть російську армію прямо у пекло.", - зазначив Юрій Бутусов.
 
Мешканці російського Бєлгороду повідомляють про вибухи на складі боєприпасів у селищі Жовтневе (відео)
https://t.me/s/censor_net/10585
 
Знищено склад ракетно-артилерійського озброєння рашистів у Білгородській області РФ (відео)
https://t.me/s/censor_net/10587
  
З цих складів Росія постачає боєприпаси для вбивства українців. ЗСУ проводять ефективні переговори щодо демілітаризації та денацифікації Росії. Ось такий формат перемовин Україна підтримує одноголосно. Українці відведуть російську армію прямо до пекла.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.