Sunday, January 1, 2023

ЗСУ у новорічну ніч влучили в місце розташування мобілізованих у Макіївці, соцмережі повідомляють про сотні вбитих

https://censor.net/ua/photo_news/3390725/zsu_u_novorichnu_nich_vluchyly_v_mistse_roztashuvannya_mobilizovanyh_u_makiyivtsi_sotsmereji_povidomlyayut
 
1 січня 2023 р.
 
Журналіст і блогер Денис Казанський, на основі повідомлень у російських соцмережах, оприлюднив інформацію про влучне потрапляння ЗСУ в приміщення з мобілізованими росіянами.
 
Як інформує Цензор.НЕТ, про це він написав у Фейсбуці.
 
Казанський зазначив: "У Макіївці окупантам прилетів новорічний подарунок. Ударом "Хаймарса" було знищено 19 училище у селищі Шлях Ілліча, де знаходилася казарма російських мобіків. Від будівлі практично нічого не лишилося. У місцевих чатах макіївчани повідомляють про сотні загиблих.
 
Зважаючи на те, що заскиглили навіть пропагандисти Владлен Татарський, Данило Безсонов і Царьов, втрати справді зашкалюють. Точних цифр ніхто не розкриє, але за тональністю постів зрозуміло, що вони дуже високі. Тож у новорічні свята родичам мобілізованих росіян доведеться зустрічати сотні трун з України.
 
Знову ж таки маємо гарний привід порівняти дії Росії та України. Якщо російські м'ясники на новий рік без жодного сенсу били дорогими крилатими ракетами по цивільним, то ЗСУ спрацювали професійно і точково. Ліквідували кого треба". 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.