Monday, April 11, 2022

Внаслідок обстрілів Харківщини за добу загинуло 11 мирних мешканців, серед них - 7-річна дитина

https://censor.net/ua/news/3333106/vnaslidok_obstriliv_harkivschyny_za_dobu_zagynulo_11_myrnyh_meshkantsiv_sered_nyh_7richna_dytyna_synyegubov
 
11 квітня 2022 р.
 
Війська РФ продовжують обстрілювати Харківщині. За добу окупанти завдали близько 66 ударів із артилерії, мінометів, РСЗВ. Постраждали Салтівка, П’ятихатки, Холодна Гора, Пісочин, Золочів, Балаклія, Дергачі.
 
Рятувальники ліквідовували пожежі у будинках, складських приміщеннях та іншій цивільній інфраструктурі. Про це повідомив у телеграм-каналі глава Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує Цензор.НЕТ.
 
За його словами, внаслідок обстрілів росіян - 11 загиблих, серед них - 7-річна дитина, 14 поранених. Медики Харківщини надають необхідну медичну допомогу та борються за життя поранених.
 
"По області спостерігаємо активність ворожих літальних апаратів для розвідки. За добу ЗСУ знищили ворожий "Орлан". Ми зафіксували активне використання окупантами мін відкладеної дії. Вони не спрацьовують одразу, лише тоді, коли їх зачепить людина чи спрацює інший фактор руху. Тому ще більш небезпечні. Просимо громадян бути вкрай обережними, не підходити до об'єктів, триматися подалі та за можливості сховатися в укриття. Не намагайтеся самотужки ліквідувати вибухові предмети, одразу телефонуйте 101", - резюмує Синєгубов. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.