Tuesday, April 12, 2022

Росіяни в Бучі систематично ґвалтували 25 жінок віком від 14 до 24 років, дев'ять з них вагітні

https://censor.net/ua/news/3333410/rosiyany_v_buchi_systematychno_valtuvaly_25_jinok_vikom_vid_14_do_24_rokiv_devyat_z_nyh_vagitni_denisova
 
12 квітня 2022 р.
 
Омбудсменка Людмила Денісова розповіла про масові випадки зґвалтування під час окупації російськими військами Бучі під Києвом.
 
У коментарі ВВС Денісова повідомила про 25 жінок від 14 до 24 років, яких росіяни систематично ґвалтували у підвалі. Дев'ять із них зараз вагітні, передає Цензор.НЕТ з посиланням на ЛігаБізнесІнформ.
 
"Близько 25 дівчат і жінок віком від 14 до 24 років були систематично зґвалтовані під час окупації в підвалі одного будинку в Бучі. Дев'ять із них вагітні. Російські солдати сказали їм, що вони будуть ґвалтувати їх настільки, що вони не захочуть сексуальних контактів ні з одним чоловіком, щоб завадити їм мати українських дітей", – сказала Денісова.
 
Омбудсменка розповіла про дзвінок 25-річної жінки, яка повідомила, що її 16-річну сестру зґвалтували на вулиці прямо на її очах.
 
"Вона сказала, що вони кричали: "Це станеться з кожною нацистською повією", коли ґвалтували її сестру" – сказала Денісова.
 
Омбудсменка зазначила, що наразі неможливо встановити кількість таких випадків, бо не всі жертви готові розповісти, що з ними сталося. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.