Wednesday, April 13, 2022

"В Херсоні окупанти на очах доньки зґвалтували маму, а потім в присутності мами зґвалтували неповнолітню доньку", - La Strada Україна

https://censor.net/ua/video_news/3333751/v_hersoni_okupanty_na_ochah_donky_zgvaltuvaly_mamu_a_potim_v_prysutnosti_mamy_zgvaltuvaly_nepovnolitnyu
 
13 квітня 2022 р.
 
Мешканці звільнених українських міст звинувачують російських окупантів не тільки в грабежах та мародерстві, але й в згвалтуваннях. Українські волонтери і слідчі передають інформацію в Міжнародний кримінальний суд, а Генпрокуратура вже почала розслідування першої справи про згвалтування.
 
Як повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на Настоящее время, правозахисники організації La Strada Україна отримали перше повідомлення про сексуальне насилля російських окупантів 4 березня з тоді вже окупованого Херсона. За інформацією співробітниці  La Strada Україна Альони Кривуляк, окупант згвалтували мешканку міста та її 17-річну доньку.
 
"Жінка розповіла про факт групового згвалтування. Російські окупанти гвалтували її, а тоді її доньку. Ситуація склалася так, що донька бачила, як нелюди гвалтували її маму, а потім мати бачила, як гвалтували неповнолітню доньку", - каже Кривуляк. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.