Saturday, April 2, 2022

Знищення нафтобази у Бєлгороді призведе до того, що російські війська, які діють на Харківському напрямку, стикнуться із нестачею пального, - розвідка Великої Британії

https://censor.net/ua/news/3330702/znyschennya_naftobazy_u_byelgorodi_pryzvede_do_togo_scho_rosiyiski_viyiska_yaki_diyut_na_harkivskomu
 
2 квітня 2022 р.
 
Розвідка Міноборони Великої Британії припускає, що через пожежу на нафтобазі у російському Бєлгороді російські війська, які атакують Харків, зіткнуться з нестачею ресурсів.
 
Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Дзеркало тижня, про це повідомляє розвідка міністерства оборони Великої Британії. 
 
"Пожежа знищила кілька цистерн з паливом на складі в російському місті Білгород поблизу кордону з Україною. Перед цим, 30 березня, також повідомлялося про вибухи на складі боєприпасів поблизу цього ж міста.
 
Ймовірна втрата ланцюгу у поставках палива та боєприпасів із цих складів для російських загарбників, може призвести до додаткового короткострокового навантаження на і без того ускладнену логістику росії. Особливо може постраждати забезпечення ресурсами російських військ, які оточують Харків", - йдеться у повідомленні.  

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.