Sunday, August 7, 2022

Росіяни почали проводити облави на чоловіків в ОРДЛО, мобілізованим видають амуніцію зразка 1941 - 1945 років, - ГУР

https://censor.net/ua/news/3359090/rosiyany_pochaly_provodyty_oblavy_na_cholovikiv_v_ordlo_mobilizovanym_vydayut_amunitsiyu_zrazka_1941
 
7 серпня 2022 р.
 
Окупанти примусово забирають чоловіків з вулиць у військкомати.
 
Про це повідомляють на сторінці Головного управління розвідки Міноборони, передає
Цензор.НЕТ.
 
За даними розвідки, в ОРДЛО з 1 серпня розпочалася нова хвиля примусової мобілізації. Росіяни мобілізують осіб, що непридатні для проходження служби та тих, які мали "відстрочку".
 
Так, у складі структурних мотострілецьких підрозділів 2 армійського корпусу (Луганськ) російських окупаційних військ проводиться формування нових та відновлення боєздатності наявних мотострілецьких батальйонів. У Луганську за 40 хвилин на ринку забрали два автобуси чоловіків, більшість із яких вантажники. В Алчевську чоловіків забирали посеред вулиць. Населення обурене, чоловіки переховуються.
 
Тотальна примусова мобілізація триває в багатьох населених пунктах. Наприклад, на вулицях міста Хрустальний збільшилась кількість патрулів, які без пояснень забирають осіб чоловічої статі у військкомат. Продовжуються облави по підприємствах і комерційних установах, де працюють чоловіки, придатні до військової служби.
 
Водночас поширюється невдоволеність серед вже мобілізованих чоловіків ОРДЛО жахливим ставленням командування в окупаційній армії до місцевого особового складу. Зокрема поширюється інформація, що росіянам видають сучасні бронежилети й каски, а місцевим амуніцію зразка 1941 - 1945 років. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.