Saturday, August 6, 2022

Війська РФ замінували енергоблоки ЗАЕС та завезли на територію техніку

https://censor.net/ua/news/3359054/viyiska_rf_zaminuvaly_energobloky_zaes_ta_zavezly_na_terytoriyu_tehniku_gur
 
6 серпня 2022 р.
 
Українська розвідка підтвердила інформацію, що російська армія замінувала енергоблоки Запорізької атомної електростанції.
 
Російські окупанти завезли на територію Запорізької АЕС зброю та вибухівку. Про це в ефірі телемарафону повідомив представник пресслужби ГУР Андрій Юсов, передає Цензор.НЕТ з посиланням на УНІАН.
 
Він наголосив, що наразі міжнародні організації, зокрема МАГАТЕ, не контролюють ЗАЕС.
 
"Більше того, оприлюднено міжнародні розслідування, де чітко показано, як росіяни завозять зброю, техніку і вибухівку на територію енергоблоків. Є підтверджена інформація про замінування енергоблоків російськими окупаційними військами ЗАЕС в Енергодарі. Зрозуміло, що це ядерний шантаж та небезпека", - заявив Юсов.
 
Представник розвідки наголосив, що росіяни можуть підтвердити свою непричетність до ядерного шантажу та артобстрілів ЗАЕС, передавши контроль над нею МАГАТЕ та міжнародній комісі.
 
"МАГАТЕ не контролює і ООН, і всі структури не контролюють ситуацію в Запорізькій атомній електростанції", - цитує Юсова Укрінформ.
 
Він заявив, що весь світ має бити на сполох, щоб зупинити можливе повторення різноманітних сценаріїв - один із яких повторення "ядерної Оленівки". 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.