Saturday, August 6, 2022

У Херсоні російські окупанти на блокпостах перевіряють у жителів видалені з телефону дані: під'єднують до ноутбуку і відновлюють інформацію

https://censor.net/ua/news/3359065/u_hersoni_rosiyiski_okupanty_na_blokpostah_pereviryayut_u_jyteliv_vydaleni_z_telefonu_dani_pidyednuyut
 
6 серпня 2022 р.
 
У Херсоні російські окупанти використовують техніку для відновлення знищеної інформації на телефонах українців при їхній перевірці.
 
Про це повідомив перший заступник голови облради Юрій Соболевський в ефірі телемарафону, передає Цензор.НЕТ з посиланням на РБК-Україна.
 
"Останнім часом є повідомлення, що вони (росіяни. - Ред.) масово використовують техніку для поновлення знищеної інформації на смартфоні. Вони не просто його оглядають, а під'єднують до ноутбуку, і мають можливість поновлювати інформацію, що була видалена з телефону, - переписки, фотографії та інше", - сказав він.
 
Соболевський зазначив, що терор росіян щодо українців посилюється. За його словами, кожен день з'являється нова інформація про зникнення чи депортацію людей.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.