Monday, August 15, 2022

Українські військові погрожували поліцейським автоматами під час дорожнього конфлікту в Чернігові

https://censor.net/ua/video_news/3360900/viyiskovi_pogrojuvaly_politseyiskym_avtomatamy_pid_chas_dorojnogo_konfliktu_v_chernigovi_video
 
15 серпня 2022 р.
 
У Чернігові працівники патрульної поліції зупинили водія мотоцикла з ознаками наркотичного сп’яніння. Він покликав "на допомогу" своїх приятелів-військових, які почали погрожувати правоохоронцям автоматами.
 
Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції в Facebook.
 
Зазначається, що водія мотоцикла HONDА зупинили правоохоронці, але той відмовився виконувати законні вимоги. Замість цього він покликав понад 10 людей, які перебували в складі одного з військових формувань. Вони були озброєні автоматами і погрожували поліцейським.
 
"Вони намагалися фізично відтіснити їх (поліцейських - ред.) від водія-порушника і, привівши автоматичну зброю в бойову готовність, направили її в бік патрульних. При цьому висловлювали образи і погрожували вбити поліцейських. Для переконливості своїх намірів один з чоловіків зробив кілька пострілів у повітря з автомата Калашникова, а інший, блокуючи машиною правоохоронців, наїхав поліцейському на ногу", - розповідають у Нацполіції.
 
Чернігівська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері відкрила кримінальне провадження. Особи всіх учасників події встановлені.
 
За даними правоохоронців, шістьом фігурантам вже оголошено про підозру. За скоєне вони понесуть кримінальну відповідальність. 
 
Відео: https://www.facebook.com/watch/?v=633652694786258  

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.